День Матері

У травні, коли прокидається від сну природа, теплий весняний вітер приносить нам свято матері. Свято матері зародилось давно. У 1903 році молода американка з Філадельфії Анна Джарвіс, яка поховала свою матір, звернулась до законодавців з пропозицією присвятити один день кожного року вшануванню матерів. Вона запропонувала це вшанування символізувати кольорами квітів: у кого мама була жива, у цей день мав приколоти до одягу рожеву квітку. А у кого мама померла - білу квітку.

В 1914 році Конгрес США прийняв Постанову про святкування Дня матері. В 1929 році спілка українок Галичини звернулась до громадян з пропозицією зробити у нас цей день святом і так сталося, що у всьому світі День матері святкують у другу неділю травня, коли відроджується природа і земля вкривається розмаїттям квітів.

У День матері наші наймолодші школярі підготували слова вітання для своїх матусь - найрідніших, наймиліших та найкращих!

Вітання для матусь учні початкової школи підготували разом зі своїми класними керівниками

Зі святом, Вас, найрідніші!!!

Наші маленькі випускники - учні 4-А класу до Дня матері підготували для своїх найрідніших матусь подарунки, виготовлені власноруч. Найкращі орхідеї для своїх матусь виготовили учні разом зі своїм класним керівником Барною Оксаною Миколаївною.

Мама - це найрідніша, найближча та наймиліша людина. В світі усе починається з мами. Мама дає те найцінніше, що є - життя.

Вітання для своїх матусь підготували і учні 4-Б класу разом зі своїм класним керівником Дукай Л.Й

У 5-Б класі (Класний керівник Ажнюк Галина Василівна) відбувся виховний захід, присвячений Дню Матері

Фото та відео

Кiлькiсть переглядiв: 57

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Ужгородський ліцей №7

вул. Дворжака, 41,
88000 Закарпатська область, Ужгород,
Україна

Дата останньої зміни 23 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!