Святий Миколай

Свято Святого Миколая Чудотворця – одне з найулюбленіших народних свят, з яким пов’язано безліч легенд та переказів. Цьогоріч в Україні офіційна дата святкування перемістилась на 6 грудня. Зимової ночі, перед 6 грудня, Святий Миколай опускається на срібній вервечці з неба на землю. Сивобородий, у довгій золотистій накидці, він заходить до кожної домівки і вкладає дітям в черевичок чи під подушку пречудові небесні гостинці. Щоправда, неслухам він дарує хіба що прутика. У народі кажуть, що Святий Миколай з неба бачить кожного й добре знає, хто чемний, а хто не дуже.

До учнів 1-А класу Святий Миколай завітав у гості. Дітки активно розказували віршики, співали пісні, танцювали. І отримали чудові подарунки

А ще учні 1-4 класів потрапили у Закарпатському обласному академічно-драматичному театру у чарівну казку, де їх чекали казкові герої дівчинка Венздей та Святий Миколай. В кінці розваг Миколай запросив всіх на перегляд вистави "Гном Джером і пів кілограма цукру".

Вітаємо зі святом Святого Миколая! Хай у вашому житті буде якомога більше чемних людей, міцним буде здоров’я, буде радість від успіхів та якомога менше проблем!

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 92

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Ужгородський ліцей №7

вул. Дворжака, 41,
88000 Закарпатська область, Ужгород,
Україна

Дата останньої зміни 23 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!